En spennende reise

Av Albert Hagen
Drifts- og markedsdirektør
Kunnskapsbarnehagen Espira


“En fantastisk start på livet” kommer over meg når jeg nå snart skal være med på en spennende reise. Det er ingen selvfølge at alle barn får det, men det er vårt store mål i alle våre Espira barnehager. Vi streber etter å gi våre 8000 barn et solid fundament de kan vokse videre på i hele kunnskapsløpet senere i livet. Og hvilken kunnskapsreise jeg skal få være med på nå?

Da jeg jobbet i barnehagen selv for 15 år siden var møtet med barna og de sine forventninger alltid givende. De kunne være opptatt av alt fra sist barne-tv til verdensrommet og noen ganger trengte de bare litt trøst da marsvinet deres nettopp hadde dødd.

Når vi nå skal få lov til å være med på åpning av en barnehage til over 140 barn blir tankene mange. Hva blir deres opplevelse fra å være i en garasje til nå å få en helt ny barnehage? Jeg kan bare undre meg over dette og tenker at jeg er privilegert som får anledning til å møte disse barna.

SOS barnebyer er en fantastisk organisasjon som gir barn en mulighet til å ha trygge voksne i et stabilt oppvekstmiljø. Dette er jeg både ydmyk og stolt av å kunne være en del av. Tenk at Espira barnehagene kan være med å bidra til å gi barn i Zimbabwe en fantastisk start på livet. Giver gleden har vært stor hos foreldre og ansatte og dette gir virkelig mening til vårt samfunnsansvar.

Da barna hjemme hos oss snart er voksne blir det viktig å ta med hjem en fortelling som gir dem muligheten til å reflektere over viktigheten av et slikt prosjekt som barnehagen i Bindura. Det like viktig for meg at jeg også som far gir grunnleggende verdier til 5 snart selvstendige samfunnsborgere. Dette arbeidet er så viktig å se verdien av og alle kommer til å få historier servert rundt middagsbordet i lang tid fremover.

Håper jeg også kan gi noe av meg selv der nede både som barnehagelærer og medmenneske. Det kommer til å bli sterkt. Takk til alle Espira ansatte som har gjort dette prosjektet mulig, nå begynner reisen.

Albert Hagen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Website Built with WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: