Fire par våte øyne forlot Zimbabwe

Av Gunhild Steen-Hansen og Kate Bergersen,
SOS-barnebyerSammen med Jens, Albert, Live og Ingrid har vi tilbrakt fire kontrastfylte dager i Zimbabwe.

Nå er det tid for hjemreise, hjem til familie i Norge med hodet fult av opplevelser. Et kapittel og en stor opplevelse skal med videre hjem. Avskjeder kan være vanskelige – denne var spesielt vanskelig og tårene presset på.

«You can tell they work with children, they are so lively» sa vår representant National Child Protection & Education Advisor i SOS-barnebyer Zimbabwe, Ayanda Mboneli. Espira sine ansatte har vist at de er til for barn, ønsker barn en fantastisk start på livet og har store hjerter for barn. Med et tungt hjerte har vi sett hvordan barns levevilkår i Zimbabwe er og hva barnehagen i Bindura betyr for svært sårbare barn.

En avskjed forteller mye, vi har hatt fire gode ambassadører fra Espira på programbesøk, deres indre engasjement og innlevelse synes utenpå kroppen, og det imponerer oss fra SOS barnebyer i Norge og Zimbabwe.

Engasjement smitter – vi gleder oss allerede til konsert til inntekt for barnehagen i Bindura med Rå Espira barnehage 1 juni. Tusen takk for invitasjonen.

«Barn hjelper barn» er et unikt konsept der Espira lever sine verdier som vil bli videreført her i Zimbabwe. Vi kan ikke hjelpe alle, men alle kan hjelpe noen. Også barn.

Vi ser frem til det videre samarbeidet med Espira. Det er nå det starter!

Tusen takk så langt fra SOS-barnebyer, Kate og Gunnhild

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Website Built with WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: