Møt delegasjonen: Maria

Av Maria Rekdahl, barnehagelærer i Espira Grefsen Stasjon

Skjermbilde 2017-09-08 kl. 15.30.42.pngJeg er 25 år og nyutdannet barnehagelærer og jobber i Espira Grefsen Stasjon barnehage i Oslo. Det er en ny, fantastisk barnehage som åpnet høsten 2016. Å bli valgt ut som en del av delegasjonen for å reise til Zimbabwe gjør meg både rørt, stolt og glad – og jeg føler meg ekstremt beæret til å få være med på en slik tur.

Jeg har tidligere hatt utveksling i Uganda, og bodd der i 3 måneder, hvor jeg jobbet i 3 ulike barnehager. Erfaringen min er at det er ekstremt store forskjeller på familiene. Noen har ingenting, andre har alt. Å få mulighet til å hjelpe de som har størst behov er det som motiverer meg mest til å fortsette med arbeidet jeg gjør. Å få gjøre en forskjell!

Jeg er veldig spent på denne reisen, selv om jeg har vært i Uganda tidligere så tror jeg dette blir noe helt annet. En barnehage som er så fin og ny. En barnehage som har en egen brønn hvor de kan hente vann, og en kjøkkenhage der de kan plukke grønnsaker og frukt. I tillegg har de et fint og stort uteområde barna kan leke på. Jeg ser frem til å se hvordan de jobber og hvordan barnehagen ser ut. Barnehagen som Espira har bygd sammen med SOS- barnebyer i Bindura er med på å gjøre akkurat det jeg brenner for, nemlig å gi barn en fantastisk start på livet. Vi får kanskje ikke gitt alle en fantastisk start på livet, men om noen kan få en god eller bedre start på livet, og det er noe jeg, og vi kan bidra med, så hjelper det mye.

Jeg gleder meg stort til å komme til Zimbabwe, og å se hvordan de jobber der!

– Maria

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Website Built with WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: