Snutter fra besøk i Shamva-området

I Shamva-området, som er et av de mest sårbare områdene i Zimbabwe, har SOS-barnebyer et program som støttes av Espiras innsamlede midler. Ca. 50 damer har gjennom en såkalt spare- og lånegruppe startet en grønnsakshage som de jobber i, og selger grønnsaker fra. Disse pengene brukes så til å betale skolepenger for de som ikke har råd. De kan også låne fra felleskassa til andre ting. Initiativet gjør at damene har sysselsetting, og de får mulighet til å videreutvikle grønnsakshagen, oppgradere utstyr m.m.

Se videoer fra besøket her!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Website Built with WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: