Tung dag

Av Kathy Dayvary Larsen, styrer i Espira Torshovdalen

Dagen vi sier hadet til barna i Bindura er tung fra jeg lukker opp øynene mine. Tung fordi jeg mest sannsynlig aldri ser dem igjen. Tung fordi jeg ikke vet hva deres fremtid bringer.

Heldigvis ligger skolen rett ved siden av barnehagen, hvor de prøver å prioriterer plass til akkurat disse barna.

Mange av de vil forhåpentligvis fortsette på skolen og sikre seg en utdanning på sikt. Noen av de blir kanskje tvunget til å hoppe av for å hjelpe familien til å skaffe inntekt. Noens fremtid er å reise fra Zimbabwe i håp om å finne seg et bedre liv. Andre blir igjen i leirhyttene. Dette gjør vondt å tenke på når jeg møter blikkene deres i dag. Fulle av håp. Fulle av glede. De vil holde i hånden. De vil ha blikkontakt. Helst en klem. Jeg kunne ønske klemmen varte evig, og hånden aldri ble sluppet. Jeg kan ikke lenger være her og gi de den nærhet og voksenkontakt som barna trenger. Men de har fått en egen plass i mitt hjerte og jeg kan love at jeg aldri vil glemme de.

IMG_0741

Det varme folket av Zimbabwe har gitt meg et minne for livet, og det er jeg så takknemlig for.

Takk for turen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Website Built with WordPress.com.

opp ↑

%d bloggere liker dette: